Inici > projetes xtc > extratègies de reforçament de la xtc

Inscripcions a la VII Reunió

 

AMPLIACIÓ DEL TERMINI D'INSCRIPCIONS FINS DIVENDRES 1 DE JUNY. 

El nombre de places és limitat.

                                        Inscripció bàsica a la VII Reunió: 75,00 €

La inscripció inclou els drets d’assistència, la carpeta de materials, el dinar del divendres i del dissabte, el sopar del divendres i els cafès durant l’acte. La resta d’àpats i l’allotjament no estan inclosos.

Les persones i entitats membres de la xct tenen un descompte del 20% en el preu d’inscripció. Quan assisteixin diverses persones d’una mateixa organització també disposen d’un 10% de descompte a partir del segon inscrit. Les persones que presentin comunicació tenen consideració de segona persona per al preu de la seva inscripció.
El preu de la reunió és únic per als dos dies.

TIPUS DE PARTICIPANT INSCRIPCIÓ VII REUNIÓ
1er participant membre de la XCT 60,00 €
2on o posterior participant membre de la XCT/ Comunicador 54,00 €
1er participant no membre 75,00 €
2on o posterior participant no membre 68,00 €
Formulari d’inscripció:

Pas 1: Ompliu el formulari de dades del participant i envieu-lo. Espereu a rebre la confirmació de la vostra preinscripció per fer l’ingrés.

          Cliqueu aquí per accedir al formulari d’inscripció

Pas 2: Feu efectiu el pagament mitjançant ingrés al compte de Catalunya Banc 2013-0045-31-0201733563 indicant el vostre nom i la referència “VII Reunió”.

Pas 3: Notifiqueu-nos l’ingrés per correu electrònic (mcamps@custodiaterritori.org) o per telèfon (93 886 61 35).

Si teniu alguna dificultat amb el formulari electrònic d’inscripció adreceu-vos a Montse Camps al telf. 93 886 61 35 o bé a mcamps@custodiaterritori.org. Horari d’atenció de secretaria: de 9h a 13h i de 15h a 17h.


Voleu col·laborar?

Cerquem voluntaris per a la VII Reunió de la xct

Si voleu participar de manera més activa us oferim la possibilitat de col·laborar com a voluntaris en la VII Reunió de la Xarxa de Custòdia del Territori. Hi ha diverses tasques que podeu realitzar!

Els voluntaris de la VII Reunió han de ser persones amb disponibilitat per a col·laborar voluntàriament durant els dos dies (o bé durant un d’ells), el 8 i 9 de juny, en tasques de suport a l'organització (gestió del mercat de custòdia, atenció als participants, traducció a participants de parla no catalana, seguiment fotogràfic, etc.).

A canvi us oferim l'assistència gratuïta a la reunió, inclòs àpats i despeses de desplaçament, amb el benentès que les tasques de voluntariat només us permetran seguir parcialment els continguts tècnics de la reunió. Donat que no podem fer-nos càrrec del cost del vostre allotjament, aquesta és una oportunitat adreçada especialment a persones que pugueu desplaçar-vos a Gallecs diàriament durant la reunió.

Animeu-vos! Adreceu-vos a nosaltres explicant-nos qui ets i quina tasca desitges desenvolupar. Per col·laborar envieu un missatge a elujan@custodiaterritori.org i us respondrem explicant les possibilitats de col·laboració.