Titols i resum a tot arreu

El II Congrés Europeu de Voluntariat s’estructurarà en dues fases: el pre-congrés (obert virtual) i el congrés (presencial), el qual tindrà lloc els dies 9,10 i 11 de novembre a Barcelona.

El pre-congrés vol ser un espai de participació adreçat a totes les persones interessades en els temes de treball que recull el congrés, amb independència de la seva posterior assistència a la fase presencial,. Sobre la base de les pre-ponències que es publicaran a l'espai web, es pretén la màxima participació dels diversos agents (persones, sectors, països...), que a partir dels seus comentaris i aportacions han de poder garantir que en el desenvolupament final dels continguts i les propostes que arribin al congrés presencial hi estiguin recollides i reconegudes totes les visions del sector. És essencial en aquesta fase la diversitat i representació. Aquesta fase del Congrés es situarà entre mitjans de setembre i mitjans d'octubre.

El congrés presencial tindrà lloc els dies, 9,10 i 11 de novembre. El dia 9 tindrà lloc l’acte inaugural al Palau de la Generalitat, mentre que el dia 10 la dinàmica s’estructurarà en dos blocs (matí i tarda) al World Trade Center Barcelona (WTC). El matí, en format de plenari, situarà els diferents reptes en matèria de voluntariat, mentre que a la tarda, una estructura de tallers, permetrà treballar els continguts i propostes sortints del pre-congrés.

Podeu consultar el Programa del congrés a http://congreseuropeuvoluntariat.gencat.cat/Programa.aspx

El dia 11, el congrés pren una vessant pràctica integrant l’activitat del Market Place que, organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família , es podran conèixer bones pràctiques de treball conjunt entre entitats i empreses.
 
Data: 09/11/2011
Duració: 3 Dies 
Localització: Barcelona
Contacte: Consell de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya
Telèfon: 93 483 10 00
Cost: Consultar programa
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva