Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Oberta la convocatòria del tercer premi Fundació Caixa Manlleu d’Iniciatives de Custòdia del Territori 2009

Dijous 19 Novembre 2009 - 12:29

La finalitat d’aquest premi és recompensar aquells projectes innovadors i exemplificatius per a la custòdia del territori per fomentar-ne la continuïtat en el temps. La Fundació Caixa Manlleu reconeix per tercera vegada les iniciatives i actuacions que s’hagin portat a terme i que representin un bon exemple de custòdia del territori.
Es poden presentar a aquesta convocatòria les iniciatives de custòdia del territori d’associacions, fundacions, consorcis, consells comarcals, ajuntaments o organismes públics locals que tinguin projectes de custòdia del territori a les comarques del Bages, el Barcelonès, Osona, el Vallès Oriental, o el Vallès Occidental.

Els premis que s’atorgaran són per a donar continuïtat a les iniciatives de custòdia ja dutes a terme i són per uns imports de:
• Primer premi de 4.000 euros
• Segon premi de 2.000 euros
• Tercer premi de 1.000 euros

Els requisits per presentar-se al premi són:
• Presentar una iniciativa de custòdia del territori en el sentit explicat a la introducció de les bases. Com a mínim, cal que hi hagi un mecanisme d’acord demostrable entre una entitat de custòdia, pública o privada, i un propietari de l’indret on porteu a terme la iniciativa.
• La iniciativa de custòdia del territori ha de tenir un mínim de tres anys d’antiguitat. Si és anterior de 3 anys cal que hi hagi una continuïtat en el temps de la iniciativa de custòdia portada a terme.
• Cal que la iniciativa de custòdia estigui localitzada a les comarques del Bages, el Barcelonès, Osona, el Vallès Occidental o el Vallès Oriental.
• Acceptar que la Fundació Caixa Manlleu faci difusió de la iniciativa durant els 12 mesos posteriors a la data de lliurament del premi i en el moment de convocar-lo novament.

El termini per presentar sol·licituds és fins a les 14.00 hores del 15 de gener de 2010 a l’oficina de Caixa Manlleu, de Manlleu. El premi s’atorgarà durant el març de 2010. El formulari i més informació es pot trobar als web www.caixamanlleu.cat i www.custodiaterritori.org
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies