Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El Departament de Medi Ambient i Habitatge i la xct organitzen un esmorzar empresarial sobre Bones Pràctiques de RSE i custòdia del territori

Dilluns 3 Maig 2010 - 11:55

Se celebrarà el 10 de juny i es repartirà la reedició de la Guia de Bones Pràctiques de RSE i Custòdia del Territori a tots els assistents.


El proper 10 de juny de 2010, la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Medi Ambient i la xct organitzen un esmorzar empresarial per debatre sobre les oportunitats de la Responsabilitat Social Empresarial en la custòdia del territori.

En el marc del Programa Empreses d'Acord amb la Terra, la xct treballa per fomentar espais de trobada i intercanvi entre les entitats de custòdia i el sector empresarial.

La Custòdia del Territori es presenta per a les empreses com una oportunitat única d’invertir en el capital natural que representa el territori, oferint múltiples i diversos recursos i serveis. Aquesta inversió garanteix la viabilitat futura de l’empresa. I a més, permet mostrar el compromís de l’empresa en termes de Responsabilitat Social Empresarial.

Per altra banda, la Generalitat de Catalunya ha elaborat un Pla per fomentar la responsabilitat social entre les empreses i l'administració (RSGENCAT 2009-2012), en el qual es preveuen dues accions de foment de la col·laboració de les organitzacions en les entitats de custòdia. Aquestes accions són la celebració de l’esmorzar empresarial de RSE i custòdia del territori que us anunciem i la reedició de la Guia de Bones Pràctiques de RSE i Custòdia del Territori que la xct va elaborar durant el 2009, i la qual es distribuirà entre tots els assistents a l’esmorzar.

Consulteu el programa de l'esmorzar empresarial.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies