Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Video sobre la recuperació de pastures i la instal·lació d'un punt d'aigua a l'Alta Garrotxa

Dimecres 15 Setembre 2010 - 13:14

El següent vídeo mostra com s'han portat a terme els treballs de recuperació de pastures i de construcció d'un punt d'aigua a la finca de la Creu de Principi (Albanyà, Alta Garrotxa) per part del Consorci de l'Alta Garrotxa.

El Consorci de l'Alta Garrotxa presenta el següent video, el qual resumeix 10 mesos de treballs intensos a la Creu de Principi (Albanyà), en els quals s'ha portat a terme la recuperació de 7 hectàrees de pastura, la construcció d'un punt d'aigua i el seguiment de diversos paràmetres ecològics. En aquest video podreu veure l'evolució i els canvis en el paisatge d'aquesta finca.

Cal destacar que es va signar un acord de custòdia entre el propietari i l'entitat amb l'objectiu de preservar els valors de la finca.

Podeu trobar mes informació del projecte a la web de l'entitat http://www.altagarrotxa.org/
 

Recuperació Espais Oberts Alta Garrotxa - Principi from Zeba Produccions on Vimeo.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies