Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La Fundación Corresponsables premia el Programa Empreses d’acord amb la terra de la Xarxa de Custòdia del Territori

Divendres 19 Novembre 2010 - 17:57

El Programa Empreses d’acord amb la terra de la Xarxa de Custòdia del Territori (xct) premiat en els I Premis Corresponsables de Responsabilitat Social i Sostenibilitat.
L’acte d’entrega dels premis, atorgats per la Fundación Corresponsables, va ser presidit per el Ministre de la Presidència, Ramón Jáuregui.

Juntament amb la xct, van ser premiades les següents organitzacions: Endesa, Gas Natural-Fenosa, NH Hoteles, Caja Laboral, DIA, ADIF, Ayuntamiento de Medina del Campo, EMASES, Aguas de Murcia, Anudal, Frutos Secos de Castellón, CECOT, Icària Iniciatives Socials i PROEXPORT.

La Fundación Corresponsables va celebrar ahir la primera edició dels Premis Corresponsables a les iniciatives més innovadores i sostenibles en l’àmbit de la Responsabilitat Social. I el Programa Empreses d’acord amb la terra de la Xarxa de Custòdia del Territori va ser una de les iniciatives premiades en la categoria d’entitats no lucratives.

El Programa Empreses d’acord amb la terra promou la col•laboració activa i voluntària d’empreses i institucions en iniciatives de custòdia del territori, per mitjà de la seva Responsabilitat Social Empresarial (RSE). Aquesta iniciativa promou la contribució del sector empresarial en la conservació i la preservació del patrimoni natural i la seva biodiversitat.

El Jurat dels I Premis Corresponsables ha premiat aquesta iniciativa per considerar-la un exemple de bona pràctica de Responsabilitat Social que facilita l’aproximació entre grups d’interès aparentment allunyats, com són les entitats conservacionistes i les empreses.

L’acte d’entrega, celebrat ahir en el Centre de Convencions de Mapfre i al qual van assistir més de 400 persones, va comptar amb la participació del Ministre de la Presidència, Ramón Jáuregui.

Els I Premis Corresponsables van rebre 526 candidatures i són la carta de presentació de la Fundación Corresponsables, impulsada per l’editorial MediaResponsable. En el procés de selecció dels premiats hi van intervenir un Comitè Tècnic, format per dotze consultores expertes en RSC i un Jurat format per 15 personalitats acadèmiques i polítiques de l’àmbit de la Responsabilitat Social i la Sostenibilitat.


Persona de contacte: Sandra Carrera, scarrera@custodiaterritori.org 93 886 61 35 - 605 56 11 37
Més informació a: Xct
Més información sobre els I Premis Corresponsables aquí

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies