Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Primeres reunions de la XCT amb el nou Govern de Catalunya

Dijous 3 Març 2011 - 18:05

Resten pendents noves entrevistes amb varis departaments de la Generalitat.

Aquest febrer la XCT ha mantingut els primers contactes amb el nou Govern de la Generalitat.

Concretament, el 17 de febrer vam reunir-nos amb l'Honorable Conseller de Territori i Sostenibilitat Sr. Lluís Recoder, el seu Secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat Sr. Josep Enric Llebot i la Directora General de Polítiques Ambientals Sra. Marta Subirà. La xct va ser representada pel seu President (Francesc Giró, Acciónatura), vicepresidenta (Montserrat Barniol, Consorci del Lluçanès) i pel director. La reunió va servir per  situar als nous càrrecs sobre el treball de les entitats de custòdia i de la pròpia XCT i per plantejar algunes prioritats estratègiques, com la continuació de la Comissió de Desenvolupament de la Custòdia del Territori Govern - xct, i l'inici del diàleg sobre els incentius fiscals a la custòdia del territori.

El 22 de febrer la coordinadora del Grup de Treball de Custòdia Agrària (Cèlia Clotes, Associació Rurbans) i el director de la xct es van reunir amb el Director General de Desenvolupament Rural Sr. Jordi Sala, a qui li vam traslladar la importància que té per al sector agrari català de disposar d'una xarxa de suport a la custòdia i la conservació agrària. El director va destacar la necessitat que el nou PDR que s'iniciarà el 2013 tingui un component molt rellevant de conservació, i es va interessar per les propostes de suport al grup de treball de custòdia agrària i a l'existència d'un component de conservació de la natura i el paisatge al sistema d'assessorament agrari de Catalunya.

Aquest març la xct es reunirà amb el Director General del Medi Natural i resten pendents noves entrevistes als departaments d' Agricultura, Justícia, Economia, Governació i Presidència, tots ells participanst a la Comissió de Desenvolupament de la Custòdia. També preveiem iniciar contactes amb representants del Parlament de Catalunya.


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies