Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Premi MAPFRE a la millor actuació mediambiental

Dimecres 8 Juny 2011 - 16:22

Es premiarà un projecte o acció que contribueixi al desenvolupament sostenible, entre els que s'inclou la conservació del medi natural i la divulgació i sensibilització mediambiental.


La Fundació Mapfre convoca anualment, entre altres, els premis Assegurances, Salut, Prevenció i Mediambient (Premi A tota una Vida Professional, Premi Desenvolupament de la Traumatologia, Premi Millor Actuació Mediambiental i Premi Superant Barreres).

 El Premi Millor Actuació Mediambiental té com a objectiu reconèixer entitats públiques o privades que hagi portat a terme un projecte o acció que contribueixi al Desenvolupament Sostenible.

Dotació del premi - 30.000 euros

Termini per presentar projectes - 2 de novembre del 2011

Bases específiques

Els resultalts del projecte han d'aportar beneficis significatius en algun dels següents aspectes:
- Desenvolupament Sostenible local.
- Conservació del Medi natural.
- Disminució de la contaminació i de la generació de residus.
- Prevenció de l'escalfament global.
- Divulgació i sensibilització mediambiental.

Cal presentar, entre d'altres, una memòria on es detallin els aspectes més rellevants del projecte o acció desenvolupada i especificant els beneficis mediambientals assolits.

Criteris de selecció
- Benefici Mediambiental i / o social obtingut,  valorant en cada cas el nº de ciutadans beneficiats, la disminució d'emissions, abocaments i residus, el nº d'espècies i/o exemplars afavorits, etc..
- Efecte Multiplicador.
- Innovació i originalitat.

Si voleu més informació us podeu descarregar les bases de la convocatòria o consulteu www.fundacionmapfre.com/premis  Tel:. 91581 23 36

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies