Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Estiu de voluntaris a la xct

Dimecres 6 Juliol 2011 - 12:44

Aquest estiu la xct té 3 persones fent voluntariat!

El voluntariat és una peça clau en la custòdia del territori, com en tants àmbits de la societat civil, i a la xct a més de promoure'l entre els membres el practiquem sempre que és possible i en la nostra escala, normalment amb voluntariats de caràcter molt tècnic i especialitzat a càrrec d'estudiants i  professionals. En aquest Any Internacional dels Voluntaris, aquest estiu són tres les persones que estan col·laborant com a voluntàries a la xct:

La Lauriane Chalard està de pràctiques a la xct des de principis de juny i fins al 2 de setembre. A França, estudia un master de Ciències Polítiques sobre l’Unió Europea. Donat que vol treballar a favor de la conservació del medi ambient, ha fet diverses assignatures especialitzades en la gestió de l'entorn natural a nivell nacional i internacional. Durant aquests tres mesos, anirà participant en la consolidació de dos dels projectes polítics de l’xct. Així doncs,  l’elaboració del III Pla Director de la xct i a la posada en marxa de la 2a fase de la Comissió per al Desenvolupament de la Custòdia del Territori a Catalunya. Diu que està molt contenta de treballar aquí i espera sincerament que la seva ajuda resulti útil!

La organització canadenca The Land Trust Alliance of British Columbia (http://landtrustalliance.bc.ca) ha acceptat la realització d’un voluntariat aquest estiu per part d’en Jofre Rodrigo (tècnic d’iniciatives de la xct durant l’any 2010). Aquesta xarxa d’entitats de custòdia canadenca recentment ha finalitzat la seva guia de bones pràctiques i el seu Pla estratègic 2011-2016. Ara doncs, és un moment idoni per a poder aprendre i recopilar les pràctiques més innovadores en custòdia del territori a Canadà que poden generar noves idees i projectes aplicables a Catalunya. Tota la informació d’interès que generi aquest voluntariat es podrà consultar en el bloc de la xct “Custodiant el Territori” http://custodiantelterritori.wordpress.com/
 
Finalment en Jordi Romero, consultor a x3 Estudis Ambientals fa un voluntariat d'investigació sobre el concepte de Custodia Urbana basat en aquest bloc, sobre el qual podeu trobar més informació a l'apartat Un Cop de Ma d'aquest mateix c30 on us proposem respondre un qüestionari que és part d'aquesta recerca.
 
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies