Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

5a Diada de tècniques per a la custòdia del territori: 8 de setembre

Dijous 7 Juliol 2011 - 12:51

El dijous 8 de setembre celebrarem la 5a Diada de Tècniques, de 9.30h a 18.30h. La Diada és una jornada dedicada a la formació, la capacitació i el reforçament de les entitats de custòdia del territori. La diada es celebrarà al Mas Quintanes, situat a les Masies de Voltregà, i compta amb el suport d'Unnim Obra Social.

Els tallers estan orientats a l’aprenentatge de noves eines, recursos i tècniques per a millorar la capacitació i potenciar el treball, així mateix com afavorir l'intercanvi d'experiències i visions entre diferents entitats. Els assistents podran escollir 2 dels 8 tallers que s’ofereixen de manera simultània i que es repetiran matí i tarda. És a dir, cada participant podrà assistir a dos taller diferents durant el dia, un al matí i un a la tarda.

La jornada s’adreça a totes les persones que provenen, actuen, treballen, col•laboren i/o s’impliquen d’alguna manera en la custòdia del territori, ja sigui com a entitat, propietari, professional, voluntari, o de l’administració.

Ben properament us informarem del Programa detallat de la diada, però us animem a reservar-vos la data per poder assistir-hi!

Per a més informació podeu trucar, al 93 886 61 35 i demanar per Montser Masó (ext.1) o enviar un correu a mmaso@custodiaterritori.org
 
Més, sobre...: diada , formació , xct , custòdia
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies