Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Rethinking Business assessora a la xct en la seva estratègia corporativa

Dijous 7 Juliol 2011 - 13:56

A través del programa Social Rethinking l'empresa ha presentat un programa de propostes estratègiques per el 3r Pla Director de la xct

L'empresa Rethinking Business, a través del seu programa Social Rethinking, ha ofert a la xct els seus serveis gratuïts com a consultora integral per analitzar la filosofia corporativa de l'entitat i proposar millores per el seu posicionament estratègic.

Després d'analitzar amb tot el detall la filosofia corporativa de la xct, en el marc del 2n Pla Director xct (2007-2011), Rethinking Business ha desenvolupat una estratègia corporativa per la xct i ha proposat una sèrie de millores relacionades amb els valors, missió i visió de la xct, els seus públics objectius prioritaris, i les principals línies d'actuació.

L'assessorament de Rethinking Business ha conclòs amb 6 principals propostes estratègiques:

1. Replantejament del naming actual,
2. Evolució de la filosofia corporativa,
3. Plantejament del Pla Director com una eina de gestió,
4. Creació d’un segell de qualitat propi,
5. Focalitzar i disminuir els públics objectius,
6. Potenciar l’úsde les xarxes socials.

Us podeu descarregar el document resultant. I us animem a dir-hi la vostra a través del twitter @XCTcat i l’etiqueta #xct2016

Rethinking Business assessora a empreses per definir el seu posicionament empresarial, i determinar la seva estratègia, alineada al posicionament, optimitzant el marketing mix, a través del pla de marketing i comunicació.

Agraïm a Rethinking Business per el seu assessorament estratègic, la seva professionalitat i el treball intens durant els últims 4 mesos que permetrà a la xct orientar i enfocar el seu futur amb una visió emprenedora i renovada que veurà els seus fruits més immediats en l'elaboració del 3r Pla Director 2012-2016.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies