Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

5a Diada de tècniques de custòdia del territori

Dimecres 31 Agost 2011 - 08:44

El proper dijous 8 de setembre celebrarem la 5a Diada de Tècniques, al Mas Quintanes, a les Masies de Voltregà. La Diada és una jornada ja ben consolidada dedicada a la formació, la capacitació i el reforçament de les entitats de custòdia del territori, i enguany compta amb el suport d'Unnim Obra Social.

Durant la diada s'ofereixen 8 tallers que es realitzen simultàniament, i que es repeteixen matí i tarda. Per tant, cada participant pot escollir 2 tallers diferents, un al matí i l'altra a la tarda. Els tallers estan orientats a l’aprenentatge de noves eines, recursos i tècniques per a millorar la capacitació i potenciar el treball, així mateix com afavorir l'intercanvi d'experiències i visions entre diferents entitats.

La jornada s’adreça a totes les persones que provenen, actuen, treballen, col·laboren i/o s’impliquen d’alguna manera en la custòdia del territori, ja sigui com a entitat, propietari, professional, voluntari, o de l’administració.

Us hi esperem a tots aquells interessats!

L'assistència a la jornada és gratuïta però cal inscripció prèvia. Per inscriure-us envieu un correu electrònic a mcamps@custodiaterritori.org , preferiblement, o truqueu al 93 886 61 35, indicant nom, entitat, telèfon i correu electrònic . En el moment de fer la inscripció indiqueu si us quedeu a dinar (que es pagarà en efectiu a la diada), i si teniu alguna dificultat de transport.
Més, sobre...: formació , taller , diada , xct , jornada tècnica
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies