Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: Butlletí electrònic Paisatg-e

Dijous 1 Setembre 2011 - 12:48

És el butlletí electrònic de l'Observatori del Paisatge.


Paisatg-e és un butlletí electrònic de l'Observatori del Paisatge que conté informació de referència sobre paisatge a Catalunya, l'Estat espanyol i a escala internacional. Inclou notícies del mateix Observatori de Paisatge, novetats destacades sobre paisatge, nous documents i normativa, referències bibliogràfiques, webs d'interès, articles apareguts als mitjans de comunicació, agenda d'activitats, seminaris i conferències, entre d’altres informacions. També conté articles d'opinió, dels quals destaquem l'article d'opinió d'en Jordi Pietx del passat butlletí del Juliol-Agost.

Us animem a que us hi subscriviu!
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies