Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Com gestionar les relacions amb els donants

Dijous 1 Setembre 2011 - 16:06

Editat per l'Associació Espanyola de Fundraising (AEF).

Us presentem un document que esperem que us sigui útil: CÓMO GESTIONAR LA RELACIÓN CON LOS DONANTES.

La majoria d'organitzacions sembla tenir clara la necessitat de fidelizar seus donants. En els últims temps són grans els esforços que s'estan realitzant per fer compatible la tasca d'atracció de nous col.laboradors i la permanència dels existents. Aquesta tasca resulta àrdua donada l'escassetat recursos, econòmics i humans, però cada vegada més organitzacions són conscients de la importància d'abordar les dues tasques en paral lel si volen aconseguir l'èxit. Amb aquest informe es vol oferir a les ONG, i especialment als seus responsables de fidelització, algunes claus que facilitin el seu treball quotidià de retenció i ajudin a generar lleialtat entre la seva base de donants.

Us podeu descarregar el document a la web de l'Associació Espanyola de Fundraising.
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies