Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La Guarderia Rural i Marítima al servei de propietaris, administracions i entitats de custòdia

Dijous 1 Setembre 2011 - 14:41

Serveis de Guarderia Rural i Marítima s'incorpora a la xct.

Des d'aquest juliol l'agurpació Serveis de Guarderia Rural i Marítima es membre de la xct. Miquel Hernández, coordinador a Barcelona de l'agrupació, diu "la nostra tasca es basa en la cura, vigilància, protecció i control les àrees en què treballem". L'agrupació, per exemple, ha aportat els seus serveis de guarderia rural al Consorci de l'Alta Garrotxa, membre també de la xct.

Hernández considera que "podríem cooperar amb altres entitats de custòdia, podríem presentar projectes o treballar amb ajuntaments que tinguin signats pactes de custòdia". Els guardes de camp, en tant que servei privat, porten a terme la seva tasca d'acord amb la Llei 23/1992 de Seguretat Privada  i el Reial Decret 2364/1994 Reglament Llei 23/1992 de Seguretat Privada, i l'agrupació facilita una formació pròpia a tots els guardes que en son membres. Tanmateix són habilitats pel Ministeri de l'Interior i per la Direcció General de la Guardia Civil. Els guardes, amb vehicles propis, ofereixen les tasques de vigilància cinegètica, d'incendis, protecció del patrimoni, marítim, control d'abocaments i d'altres que trobareu en aquest fulletó.

Al blog de l'agrupació catalana i al web de l'agrupació estatal Guarderio podeu trobar més informació, i els guardes catalans estan a la vostra disposició en aquest correu electrònic.

Imatge > Guarderia Rural i Marítima a l'Alta GarrotxaComentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies