Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Borsa de voluntariat al viulaterra.cat

Dijous 6 Octubre 2011 - 17:48

Una bona oportunitat per fer ressò de les vostres crides de voluntariat!


Entre les moltes seccions que es troben al viulaterra.cat, destaquem la secció QUE PUC FER JO? on, entre d'altres propostes, s'ofereix a qualsevol persona vàries opcions per col·laborar amb projectes, classificades en 3 apartats:


1. Participar d'accions puntuals de voluntariat (per exemple plantades d'arbres). Aquestes accions queden recollides a l'agenda del viulaterra classificades com a activitats de voluntariat.

2. Implica't en un projecte - és una secció on es recullen vàries crides de voluntariat d'una durada determinada en un projecte determinat. En les propotes recollides en aquesta secció es demana un grau d'implicació elevat als voluntaris.

3. Fes-te soci d'una entitat ambiental. Per totes aquelles persones que volen fidelitzar el seu compromís amb una entitat econòmicament.

Des de la xct animem a totes les entitats a que ens feu arribar les vostres propostes de crida de voluntaris per fer-ne més ressò entre tots! Poseu-vos en contacte amb asubirana@custodiaterritori.org.Més, sobre...: viulaterra , xct , voluntariat
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies