Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participeu en el projecte LANDLIFE!

Dijous 12 Gener 2012 - 12:07

Responeu el qüestionari que té com a objectiu conèixer el grau de desenvolupament, coneixement i interès envers la custòdia del territori a Europa.
El projecte LANDLIFE va avançant. En concret, durant aquest mes de gener i febrer recollirem informació per a l’estudi inicial del projecte, per conèixer el grau de desenvolupament, coneixement i interès envers la custòdia del territori a Europa. En el marc de l’estudi visitarem els socis del projecte, i hem elaborat un qüestionari online per arribar al màxim d’agents, organitzacions, etc. europeus relacionats amb la custòdia.

És per aquest motiu que us demanem que contesteu aquest petit qüestionari i que el reenvieu a aquelles persones i entitats (tant catalanes com europees) que penseu pot ser interessant que el responguin i que puguin conèixer la custòdia del territori a través del projecte LANDLIFE. Respondre el qüestionari només seran 15 minuts. El podeu respondre fins el 17 de febrer.

http://forms.lavola.net/enquesta3.php?id=dHdlbnRpYzIwMTIwMTA0MTY0MDE1OTIwOTM4


També us demanem que en feu difusió a través dels vostres canals de comunicació habituals: butlletins, notícies, web, facebook, twitter, etc...

A més a més, estem treballant en altres accions del projecte, com la Setmana Europea de la Custòdia del Territori,  la pàgina web del projecte, estem creant la imatge del projecte, i la redacció d'un manual de custòdia del territori, entre altres.

Esperem la vostra participació!
Més, sobre...: landlife , land stewardship , europa , custòdia
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies