Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Nous Pòsters "Ecosistemes aquàtics de Catalunya"

Dijous 12 Gener 2012 - 10:50L’objectiu principal dels pòsters és difondre el coneixement sobre la biodiversitat dels ecosistemes aquàtics continentals i treballar per conservar-los.


La col•lecció que us presentem ha estat elaborada per l'Associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN), amb la col•laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat i el suport de l’Obra Social “la Caixa”.

A cada pòster, hi trobareu una imatge principal sobre un ecosistema, amb les espècies de flora i fauna característiques. El lateral del pòster incorpora una explicació sobre l’ecosistema al qual fa referència la imatge i una llegenda en què s’indica el nom de les espècies destacades, el grau d’abundància i si es tracta d’una espècie autòctona o introduïda.

L’objectiu principal dels pòsters és difondre el coneixement sobre la biodiversitat dels ecosistemes aquàtics continentals i treballar per conservar-los.

La relació de pòsters prevista és, cinc dels quals ja es poden descargar en format digital:

1. Riu de Sant Nicolau
2. Estany d’Ivars
3. L'Encanyissada
4. Torrent del cap de Creus
5. L’estany de Banyoles
6. Riu Llobregat
7. Riu Ter
8. Riu Tordera
9. Riu Francolí
10. Macroinvertebrats aquàtics com a bioindicadors de la qualitat de l’aigua

L’edició dels pòsters serà, inicialment, digital i, un cop finalitzada la col•lecció, se’n farà una publicació en paper.

L'Associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN) és una entitat sense ànim de lucre amb l'objectiu principal de treballar per a la millora i la conservació del medi natural i la biodiversitat. Per assolir aquest objectiu, es treballa a través de cinc àrees: recerca ambiental, custòdia del territori, educació ambiental, divulgació i voluntariat.


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies