Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La xct participa a un procés de consulta europeu sobre la gestió de la Xarxa Natura 2000

Dimecres 1 Febrer 2012 - 11:01

Les aportacions fetes per la xct van tenir per enfocament la definició i el reconeixement de la custòdia del territori com a una mesura més de conservació del territori i medi ambient.

Al principi d’aquest any, la xarxa Eurosite va proposar als seus membres, entre els quals la xct, que col·laborin en la redacció final del primer esborrany d’una guia d’orientacions destinada a planificar la gestió de la Xarxa Natura 2000. Llançat per la Comissió europea, aquest document vol ajudar els Estats membres en la definició i implantació de les mesures de conservació a llurs territoris, tot fomentant l’intercanvi de bones pràctiques entre els Estats i les organitzacions.

Les aportacions fetes per la xct van tenir per enfocament la definició i el reconeixement de la custòdia del territori com a una mesura més de conservació del territori i medi ambient. Així doncs, la xct va proposar per exemple que el concepte de “mesures contractuals” integri explícitament l’estratègia de custòdia del territori. El document ha estat elaborat per Lauriane Chalard voluntària en pràctiques d'incidència política de la xct.

Esperem que les nostres aportacions enriqueixin el redactat final del document de la Comissió europea i millorin la gestió de la Xarxa Natura 2000.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies