Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Signatures de nous acords de custòdia agrària

Dijous 2 Febrer 2012 - 13:51

En el marc de del projecte “Cultivant sinergies”.

Durant aquesta setmana s'han signat els primers dos acords de custòdia entre IAEDEN, GOB Menorca i les explotacions. Concretament els acords que s'han signat són:

- El Celler Can Torres del Vilartolí (Sant Climent Sescebes) una finca vitivinícola que elabora vi ecològic.
Recentment van firmar l'acord de custodia agrària amb l'IAEDEN. La signatura d'aquest acord és un pas molt important per donar a conèixer el territori i, d'aquesta manera, potenciar-ne la seva protecció i conservació. Des de Can Torres us conviden a llegir l'article i a visitar la wb de custòdia agrària. (http://agroterritori-iaeden.blogspot.com/), on trobareu informacions i respostes.
- Mas Galceran (Sant Miquel de Fluvià) una finca d'horta ecològica situada al costat del riu Fluvià que ven directament al consumidor a través de la seva pàgina web.
El Mas Galceran, datat del 1609, està situat al municipi de Sant Miquel de Fluvià, al sud de l'Alt Empordà, just on la plana empordanesa es comença a trencar i obre les portes al Terraprim. La finca treballada es troba just davant del mas, entre l'alzinar del Bosc de les Roques i el riu Fluvià. Aquesta situació privilegiada, entre una zona forestal i una altra de fluvial i aïllada d'altres camps de conreu, conforma un entorn amb elevada diversitat biològica.
Text i Imatges: agroterritori-iaeden.blogspot.com
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies