Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Nova incorporació a la xct

Dijous 12 Abril 2012 - 18:17

L'Eva Luján donarà suport a l'organització de la VII Reunió.

Sóc Llicenciada en Ciències Ambientals l’any 2000 per la Universitat de Girona. Màster en Tecnologia de l’Aigua, especialització en Sistemes d’Aigües per la Fundació Politècnica de Catalunya l’any 2001. La meva vida professional ha estat vinculada a l’enginyeria i consultoria ambiental, concretament treballant en la gestió, conservació i restauració d’espais naturals i en la recerca de fons per poder portar a la pràctica aquests projectes.

M’incorporo a la xct per donar suport a l’organització de la VII Reunió que es celebrarà a l’Espai Rural de Gallecs els propers 8 i 9 de juny. Per la vinculació personal i professional que tinc amb Gallecs em fa especial il·lusió que aquesta reunió tingui lloc a Gallecs i poder formar part de l’equip que organitza la reunió. Ens veiem a Gallecs a la VII Reunió!!!

Si voleu contactar amb mi el meu mail és elujan@custodiaterritori.org

Més, sobre...: xct , nova incorporacio , vii reunio
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies