Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Article al Quercus: Buenas expectativas para que la custodia del territorio crezca

Dimarts 5 Juny 2012 - 12:34

Al nº del passat mes de maig de la Revista Quercus van publicar un reportatge sobre les expectatives futures de la custòdia del territori.

L'article fa un repàs de les fites aconseguides en temes de custòdia del territori a l'Estat Espanyol fins al moment: la constitució del Foro de Redes y Entidades de Custodia del Territorio (FRECT), el projecte LIFE+ de Comunicació (LANDLIFE),  la promoció de la custòdia del territori al Plan Estratégico del Patrimonio Natural y la Biodiversidad 2011-2017 com a objectiu del Pla, el Pla de Treball de Legislatura 2011-2014 entre la Direcció General de Polítiques Ambientals del Departament de Territori i Sostenibilitat i la xct o la firma davant notari de varis acords de custòdia i la seva posterior inscripció al registre de la propietat.

Per a més informació podeu descarregar-vos l'article escanejat en PDF.
Més, sobre...: xct , custodia del territori , quercus , article
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies