Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

6a Diada de Tècniques per a la custòdia del territori

Dilluns 2 Juliol 2012 - 18:21

El proper 6 de setembre celebrarem aquesta jornada de formació a l'entorn de la custòdia del territori.
El dijous 6 de setembre celebrarem la 6a Diada de Tècniques, de 9.30h a 18.00h.  La Diada és una jornada dedicada a la formació, la capacitació i el reforçament de les entitats de custòdia del territori. La diada es celebrarà al Mas Quintanes, situat a les Masies de Voltregà.

Els tallers estan orientats a l’aprenentatge de noves eines, recursos i tècniques per a millorar la capacitació i potenciar el treball, així mateix com afavorir l'intercanvi d'experiències i visions entre diferents entitats. Podeu escollir 2 tallers, per fer-ne un al matí i l'altre a la tarda.

La jornada s’adreça a totes les persones que provenen, actuen, treballen, col·laboren i/o s’impliquen d’alguna manera en la custòdia del territori, ja sigui com a entitat, propietari, professional, voluntari, o de l’administració.

Properament us informarem del Programa detallat de la diada, però us animem a reservar-vos la data per poder assistir-hi!

Per a més informació podeu trucar, al 93 886 61 35 i demanar per Montse Masó (ext.11) o enviar un correu a mmaso@custodiaterritori.org


 
Més, sobre...: diada de tecniques , formació , xct , custodia
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies