Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El Consorci de les Gavarres seleccionat al programa d'emprenedoria social de la Generalitat de Catalunya

Dijous 5 Juliol 2012 - 16:28

El programa està impulsat pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

El projecte Gestió de l'espai natural de les Gavarres innovant en coopearció públic - privada, donant feina a persones amb risc d'exclusió del Consorci de les Gavarres ha estat escollit entre 120 propostes per a participar en el Programa d'Emprenedoria Social 2012 que promou el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya juntament amb d'altres institucions (Departament de Territori i Sostenibilitat entre elles).

Al Programa 2012 han estat seleccionat un total de vint-i-set projectes que treballen en àmbits tan diversos com la producció i comercialització de productes de i per l’agricultura ecològica, disseny i producció de productes singulars o per col·lectius específics, serveis vinculats a la salut de les persones, activitats culturals, gestió d’espais naturals i de muntanya, mobilitat sostenible, finançament o serveis en general.

Objectius del programa d'Emprenedoria Social
- Reforçar la viabilitat de projectes d'emprenedoria social, facilitar aliances i potenciar la venda dels seus productes i serveis.
- Ampliar la presencia i visibilitat de l'emprenedoria social en el conjunt de la societat catalana i a les xarxes socials. 
- Enfortir l'ecosistema de l'emprenedoria social amb la implicació, com a socis del Programa, d'entitats i institucions vinculades.

Sobre el Consorci de les Gavarres
El Consorci és una entitat creada el novembre de 1998 amb l’objectiu de protegir i gestionar l’Espai d’Interès Natural les Gavarres.

El desembre de 1992 el govern de la Generalitat va aprovar el Pla d'Espais d'Interès Natural de Catalunya (PEIN) que inclou el massís de les Gavarres pels seus valors científics, ecològics, paisatgístics, culturals i socials. Tot i això, no va ser fins el 6 de maig de 2006 que el Departament de Medi Ambient i Habitatge en va aprovar la delimitació definitiva.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies