Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Anàlisi de costos notarials, registrals i fiscals dels acords de custòdia del territori

Dimecres 5 Setembre 2012 - 11:44

Hem publicat al centre de recursos del web de la xct el primer informe cobre costos notarials, registrals i fiscals dels acords de custòdia del territori.

La signatura d'acords de custòdia, en general, i en particular la seva formalització en escriptura pública i inscripció, si escau, al registre de la propietat, implica uns costos notarials, registrals i fiscals.

Amb l'ajut de Fundación Biodiversidad, dins el Projecte Pilot d’Implantació de models innovadors d’acords de custòdia d’elevada seguretat jurídica, garantía de qualitat i utilitat social , la xct va poder encarregar a experts en dret civil i fiscal una anàlisi de costos que pretén facilitar el càlcul aproximat d'aquests costos, aranzels i impostos.

Cal destacar que existeixen determinats avantatges fiscals per als propietaris que signen acords de custòdia del territori, quan aquests signifiquen aportacions gratuïtes al patrimoni de les entitats de custòdia. Al document trobareu informació detallada al respecte.

Aquest document és a la vostra disposició dins la col·lecció Documents Ocasionals de la xct, núm. 22.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies