Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La xct resol la convocatòria 2012 dels Grups de Treball

Dimarts 4 Setembre 2012 - 18:20

L'import total de l'ajut és de 9.000€, repartits entre els 4 grups de treball.

A rel de la crida efectuada, la xct ha rebut en total 4 sol·licituds d’ajuts dels 4 grups de treball actius actualment: Grup de Treball de Custòdia Agrària (GTCA), Grup de Treball de Custòdia i Educació en el Lleure (GTCELL), Grup de Treball de Custòdia Fluvial (GTCF) i Grup de Treball de Custòdia Marina (GTCM).

Els 9.000€ de la convocatòria seran repartits en:
- Promoció i difusió dels Grups de Treball: 2.700€
- Activitats i accions dels Grups de Treball: 6.300€


Les activitats i accions que han estat aprovades dels grups de treball i que es duran a terme durant la propera tardor són:

Grup de Treball de Custòdia Agrària
- Oferirà beques perquè tècnics de les entitats de la xct assisteixin al curs de Custòdia Agrària que organitza el GOB Menorca del 20 al 22 de setembre (convocatòria efectuada durant l'estiu de 2012).
- Organitzarà sortides tècniques durant la tardor en finques amb projectes de custòdia agrària amb l’objectiu de conèixer models productius sostenibles i tècniques de conservació en els espais agraris.

Grup de Treball de Custòdia Fluvial
- Organitzarà una jornada sobre sobre custòdia fluvial, Domini Públic Hidràulic i concessions per a conservació.

Grup de Treball de Custòdia Marina
- Elaborarà un manual per incorporar productes procedents de pesca artesanal al mercat de custòdia.

Grup de Treball de Custòdia en Lleure
- Dissenyarà els materials per a un taller/curs sobre "custòdia i lleure". Seran uns materials didàctics dirigits a formadors de formadors sobre l’aplicació de la custòdia del territori en el món educatiu (educació formal i no formal).


Pel que fa a les webs dels grups de treball, com a part de les accions de difusió i a fi d'optimitzar temps i recursos, aquestes passaran a integrar els seus continguts a la web de la xct, de forma que a la web de la xct hi haurà un apartat específic de dedicat als Grups de Treball on es podrà consultar tota la informació relacionada amb aquests.

Us informarem puntualment de les activitats i resultats de la tasca dels grups de treball, que és previst completar el mes de novembre vinent.

Més, sobre...: xct , grup de treball , ajut
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies