Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Èxit de les jornades sobre concessions de l’ús del Domini Públic Hidràulic per a la custòdia d’espais aquàtics

Dimecres 7 Novembre 2012 - 16:01

Van permetre posar sobre la taula les limitacions i oportunitats de fer actuacions de restauració i custòdia fluvial en espais de Domini Públic Hidràuli
El passat 31 d’octubre de 2012 es van fer, a l’auditori Roca del Museu del Ter, les jornades sobre concessions de l’ús del Domini Públic Hidràulic (DPH) per a la custòdia d’espais aquàtics, organitzades pel Grup de Treball de Custòdia Fluvial de la xct.

Hi van assistir una trentena de professionals de la custòdia fluvial d’entre els quals hi havia representants d’entitats de custòdia, ajuntaments, consells comarcals, de la Diputació de Barcelona, l’Agència Catalana de l’Aigua i la Xarxa de Custòdia del Territori.

Les jornades van permetre posar sobre la taula les limitacions i oportunitats de fer actuacions de restauració i custòdia fluvial en espais de Domini Públic Hidràulic i quin hauria de ser el paper de les administracions competents i de les entitats a l’hora de dur-les a terme.

S’hi van presentar, també, actuacions fetes arreu de Catalunya i també de l’estat espanyol, amb l’exemple de la Fundación Tormes –EB, que té un acord de custòdia amb la Confederación Hidrográfica del Duero.

Com a conclusió, en va sortir el compromís de treballar conjuntament, les àrees jurídiques de l’Agència Catalana de l’Aigua i la Xarxa de Custòdia del Territori, per desenvolupar a curt termini una sèrie de convenis pilot de concessions al DPH per a la custòdia d’espais aquàtics.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies