Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WB DEL MES: Nova web de l'Associació Trenca

Dijous 13 Desembre 2012 - 09:35

La seva tasca principal és la conservació i recuperació de la fauna autòctona i del patrimoni mediambiental en general.

L'Associació TRENCA és una entitat sense ànim de lucre. Es va constituir l’any 1998, amb la finalitat de canalitzar esforços de persones que tenim l’interès comú de preservar i millorar el patrimoni natural. El nom de l’associació és el nom català d’un ocell en perill d’extinció a la península Ibèrica: la trenca (Lanius minor).

Recenment han millorat la seva web a fi de donar més visibilitat a la seva tasca (http://trenca.org). Així doncs, a la seva web hi trobareu una secció on expliquen els seus Projectes Actuals (projecte La trenca, projecte Voltor negre, projecte Les Garrigues,etc..); una secció amb les propostes d'Educació Ambiental que ofereixen; un recull de vàries publicacions que han dut a terme des de l'entitat; vídeos divulgatius dels seus projectes i com fer-se Amic o soci de l'Associació. A més, hi trobareu informació nova o actualitzada.

Paral·lelament també tenen un mur al Facebook. Allà hi trobareu un breu resum de les notícies que vagin apareixent a la web i altra informació sobre l’associació.Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies