Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Deducció a l'IRPF de les donacions a entitats ambientals

Dijous 20 Desembre 2012 - 17:35

Un any més, les donacions a entitats ambientals seran deduïbles de l'IRPF. Entitats, recordeu l'obligació de comuncar la informació dels donants
 
La Llei 16/2008, de 23 de desembre, de mesures fiscals i financeres, va introduir la deducció de les donacions a entitats ambientals en el tram català de l'Impost de la Renda de les Persones Físiques. Aquesta deducció va ser efectiva a partir de l'exercici 2008 (declaració de la renda de 2009). Aquest any, l'Agència Tributària de Catalunya ens notifica que a partir del present exercici aquesta deducció estarà reflectida a l'esborrany de declaració per fer-la més visible.

D'altra banda, volem recordar a les entitats membres de la xct l'obligació de comunicar a l'Agència Tributària de Catalunya la informació relativa a les esmentades donacions (dades dels donants i quantitats donades). Segurament aquests dies heu rebut una notificació al respecte per part de l'Agència Tributària de Catalunya i, en qualsevol cas, podeu trobar tota la informació als webs www.e-tributs.cat i www.atc.cat, i consultant a l'adreça model993@atc.cat.
Més, sobre...: fiscalitat , irpf
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies