Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Viulaterra.cat i la XCT amb la 1a Setmana Bio de Catalunya

Dijous 4 Abril 2013 - 16:10

Del 26 d'abril al 4 de maig tindrà lloc la 1a Setmana Bio d'Alimentació Ecològica a Catalunya. Viulaterra.cat, la xct i diverses entitats i productors en custòdia del territori hi col·laboren.

La Generalitat de Catalunya, juntament amb els principals representants del sector agroalimentari ecològic de Catalunya i altres entitats vinculades a la bona gestió de l'entorn rural, agrupats en una taula d’entitats organitzadores, han acordat impulsar la creació d’una Setmana Bio per l’alimentació ecològica. Enguany es farà la primera edició, del 26 d’abril al 4 de maig. La Xarxa de Custòdia del Territori, el Grup de treball de custòdia agrària i les entitats de custòdia i les finques en custòdia amb produccció ecològica hi participaran activament, fent èmfasi en el Mercat de Custòdia del Territori. La participació de la xct/GTCA s'emmarca en la col·laboració iniciada el 2012 amb la Unitat de Producció Ecològica del Departament d'Agricultura.

L’objectiu d’aquesta setmana, que s’ha previst celebrar anualment, és promoure la producció i el consum d’aliments ecològics, mitjançant la suma d’un conjunt d’activitats portades a terme per part de diferents actors del sector (empreses, entitats, administració, etc.), agrupades sota el paraigües comú d’una setmana de promoció conjunta. Exemples d’aquestes actuacions podrien ser: jornades de portes obertes en algunes finques ecològiques, activitats per a nens, campanyes de promoció de productes en botigues, jornades tècniques, etc.

El programa de la Setmana Bio ja es pot consultar aquí. Les activitats de la setmana vinculades a la custòdia del territori les veureu destacades en el programa amb la referència viulaterra.cat.

Us animem a participar i a difondre la Setmana Bio! Les entitats i finques en custòdia que vulgueu participar-hi podeu adreçar-vos directament al formulari del web per donar d'alta l'activitat i sobretot a la casella "Forma part d'un altre esdeveniment?*" respondre SI i indicar dessota viulaterra.cat. Si doneu d'alta una activitat comuniqueu-ho si us plau a la xct.

Bona Setmana Bio a tothom.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies