Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Primer LandLife workshop a Montpellier. Un èxit de participació!

Dijous 2 Maig 2013 - 15:04

Va tenir lloc el passat 22 i 23 d’abril. 


El primer LandLife workshop del Landlife va tenir lloc a Montpellier (França), organitzat pel Conservatoire d'espaces naturels du Languedoc-Roussillon (CEN L-R). El workshop  'Rethink and initiate land stewardship in France' va comptar amb la presència de més de 60 persones procedents de diferents sectors: gestors del territori, propietaris, tècnics, entitats públiques i financeres, etc. 

No només  van assistir representants d’entitats franceses sinó també procedents d’altres països com Països Baixos, Catalunya i Estats Units.
                      
La xct va estar representada per dos dels nostres membres, Marc Ordeix (Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis – Museu del Ter) i Jordi Recordà (Ajuntament de Palau - Solità i Plegamans) dins l’estratègia d’internacionalització de la xct que ofereix als nostres membres oportunitats per a l’establiment de nous contactes a nivell europeu.

El programa del primer dia va consistir en una dinàmica de presentació de casos d’estudi (Països Baixos i França) i presentacions del concepte i principis de la custòdia del territori des de diferents punts de vista (científic i recerca filosòfica, jurídica y política).

Durant el segon dia es va treballar en petits grups per a definir les idees centrals i els principis de la custòdia del territori a França.

A partir dels resultats obtinguts durant els dos dies s’han identificat missatges clau i s’elaborarà un informe que aviat estarà disponible al web del projecte LandLife.

Aquest informe servirà així mateix per a preparar els continguts del I Congres sobre custòdia del territori que tindrà lloc a Barcelona el novembre del 2014.

Us recordem que la xct també organitza  un Landlife workshop a Tavertet  els dies 29-31 de maig. Si esteu interessats en participar us hi podeu registrar aquí

Per a més informació contacteu amb prodriguez@custodiadelterritori.org

Recordeu que per estar permanentment informats de les activitats del Landlife ens podeu seguir al facebook i al twitter o a traves de la  newsletter del projecte. També podeu consultar la secció de noticies del web del LandLife www.landestewardship.eu

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies