Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

12a Assemblea General Ordinària de membres xct i sortida tècnica.

Dijous 2 Maig 2013 - 16:05

Serà el proper 14 de juny a Arenys de Mar. 

Ja tenim 10 anys i seguim! La XCT celebra la seva 12a Assemblea General Ordinària, el proper divendres 14 de juny ,vora el mar, concretament a Arenys de Mar (Maresme) amb la mirada posada cap al futur i celebrant els 10 anys ja consolidats de la custòdia del territori i de la xct.

Conservant el format d’altres anys, a les 09:15 ens trobarem, per començar a les 10h amb la benvinguda per part del Director General de Pesca i Afers Marítims, el Sr. Jordi Ciuraneta, l’Alcalde d’Arenys de Mar, el Sr. Estanislau Fors i posteriors parlaments dels col·laboradors en aquesta assemblea: l’associació Submon i la Confraria de Pescadors.

Seguidament es donarà pas a l’assemblea General Ordinària on es procedirà, d'acord amb els estatuts de l'entitat i entre altres temes, a la renovació del consell de membres de la xct, la presentació i aprovació, si escau, dels resultats 2012, pressupost / objectius 2013 i una breu presentació dels grups de treball de la xct.

Hi estan convocades totes les organitzacions i persones membres de la xct, tanmateix, qualsevol entitat o persona interessada en assistir-hi serà benvinguda, sigui o no membre. Podeu confirmar la vostre assistència a mcamps@custodiaterritori.org

Entre les 12h i les 14h , en els mateixos locals, tindrà lloc el procés participatiu d’elaboració del  Pla Futur de la xct  i un petit acte de celebració dels 10 anys de la xct.

Tot seguit ens desplaçarem cap a la cofradia de pescadors, on hi haurà un dinar amb peix local per refer forces i a les 16h iniciarà la sortida tècnica al port de pescadors d’Arenys de Mar. L'objectiu és conèixer, de la mà de SUBMON, el projecte de custòdia marina "Canyons del Maresme" i les diferents accions que estan duent a terme, així com d'altres problemàtiques relacionades amb la comercialització del peix. Durant la visita al port es veuran les diferents arts de pesca utilitzades, les seves espècies objectius i l'estacionalitat. També es reconeixaran els diferents tipus d'embarcacions utilitzats per pesca i es veurà la subasta (parcialment) de peix a la llotja.

Esperem comptar amb tots vosaltres en aquest acte, celebrant  10 anys, planificant el futur de la xct i ampliant coneixements de custòdia marina.

Dia: 14 de juny del 2013.
Lloc: Sala Josep Maria Arnau del Centre Cultural Calisay. Arenys de Mar.


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies