Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Article sobre Ecoturisme i custòdia

Dijous 2 Maig 2013 - 17:24

L'elaboració de l'article ha estat possible gràcies a la implicació de la Mercè Plaza, voluntària.
L’article introdueix al lector en aquesta modalitat turística, diferenciant-la d’altres modalitats, com són el turisme  sostenible o el turisme verd, tot fent una breu descripció dels seus principis i impactes.

A la segona part de l’article es parla dels vincles entre l’ecoturisme i la custòdia del territori com a una oportunitat per promoure i gestionar aquesta modalitat de turisme, tot relacionant-lo amb l’economia verda.

Finalment, s’exposen quatre casos d’ecoturisme vincluades a iniciatives de custòdia de territori i una entrevista a en Xavier Besora, expert en la matèria. Els casos exposats són: Masnou de Sacosta, on Acciónatura hi manté un acord de custòdia, el Torrent i Pantà de Garet (promogut pel Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis - Museu del Ter), les Basses i Tortugues selvatanes (un projecte de Fundació Emys) i els Cingles de l'Avenc de Tavertet.

Us recomanem que us descarregueu l'article (en PDF).

Agraïm el treball desinteressat de la Mercè Plaza per a la realització d'aquest article.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies