Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

S'ofereix voluntari per col·laborar en entitat en temes de fauna

Dimecres 5 Juny 2013 - 09:52

Està disponible des de mig juliol fins a octubre.

La persona que s'ofereix com a voluntari en una entitat mediambiental és nascut al 1989. Llicenciat en Biologia a la UAB (2011) i Màster en Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat a la UAB el 2012.

Ha realitzat pràctiques professionals al Centre de Recuperació de Torreferrussa (juliol-agost 2011) i a la Muntanya d'Alinyà en el projecte de reintroducció del voltor negre (2010). També ha participat en una campanya d'anellament de flamenc al Delta de l'Ebre (2012), en estudis de població de marmota amb el CREAF (2009) i en censos de rapinyaires necròfagues (2006 i 2010) entre d'altres.

Disponibilitat: des del 15 de juliol fins a finals d'octubre

Zona geogràfica: sense restriccions, però preferiblement en zona propera a Barcelona o Terrassa.

Aquelles entitats interessades contacteu amb asubirana@custodiaterritori.org


Més, sobre...: xct , custodia del territori , voluntari , fauna
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies