Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Col·labora amb l'edició del llibre Natura i espiritualitat a Catalunya. Deu converses, passejades i consells per viure la natura en plenitud

Dimecres 2 Octubre 2013 - 13:54

El llibre ha estat escrit per en Josep Gordi, autor del blog Els arbres, entre el cel i la terra.

"El que trobareu no és un llibre científic ni místic, sinó una suau empenta, una lleu espurna, un mos que us desvetlli el moviment, el foc o la gana per acostar-vos a la natura d’una altra manera. En el fons, el que desitjo, és desvetllar quelcom que pot estar encallat dins la nostra consciència i generar un anhel, un desig per viure el nostre entorn amb una mirada més ampla, amb un altre somriure, amb un altre tipus de familiaritat...".

Per poder editar el llibre, el seu autor necessita vendre anticipadament el llibre a 125 persones (imposat per l'editorial). ols ser un/a dels que rebrà el llibre abans de que es posi a la venda ? Què en trauràs ? Doncs una lectura que t’ajudarà a viure la natura d’una forma diferent, ajudar a l’ONG Sol Solidari ja que tots els drets d’autor són per ells i rebre el llibre a casa gratuïtament i a un preu inferior al de la venda al públic. Tres bones raons. Anima’t i sigues dels primers.

Téns temps fins el 23 d'octubre!

En el portal de Verkami, trobaràs diferents modalitats de col·laborar amb el projecte: www.verkami.com/projects/6600

L'autor d'aquest llibre també és autor del llibre Els arbres mediterranis. Un recorregut pel seus valors culturals i espirituals.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies