Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Cercant oportunitats per a la custòdia del territori dins Horizon 2020

Dimecres 8 Gener 2014 - 15:52

Intentem posicionar a les xarxes i entitats de custòdia en el nou programa de recerca i innovació europea Horizon 2020. El març és el termini per a les primeres convocatòries de recerca previstes pels anys 2014-2020.
El programa de recerca de la Unió Europea, Horizon 2020, és una de les polítiques europees del nou període 2014-2020 més matineres en la seva aplicació, donat que tota la gestió, tramitació i finançament és directe de la Comissió Europea sense passar pels Estats.

Horizon 2020 es la nova denominació del Programa Marc Europeu de Recerca, un extens compendi de prioritats de recerca i innovació en tots els camps de coneixement i disciplines, en el quals la Comissió Europea fixa unes prioritats de recerca concretes per a les quals convoca candidatures de projectes. La custòdia del territori té diverses oportunitats en els àmbits de "Food security, sustainable agriculture and forestry, marine and maritime and inland water research and the bioeconomy" i de "Climate action, environment, resource efficiency and raw materials".

El 16 de gener es celebra a Barcelona una jornada informativa sobre el programa Horizon2020 organitzada per l'Agència ACC10 de la Generalitat de Catalunya.

La xct està desplegant aquests dies diferents accions per a cercar socis en propostes de projectes d'Horizon2020 on puguin participar entitats de custòdia, finques amb acords de custòdia i grups de treball. Per això hem elaborat un perfil de d'innovació i recerca en anglès, i un anunci en anglès al web de la xct, a més de difondre'l en diversos grups de recerca de socis a LinkedIn. Aquestes accions s'aniran desenvolupament els propers mesos, i els membres de la xct n'estaran informats a través del sistema Àrea xct. Apropar la custòdia del territori a aquest programa europeu, a més d'una evident oportunitat de finançament, suposa sobretot situar la custòdia del territori com a concepte innovador en la bioeconomia i la gestió sostenible del medi rural a Europa.


Més, sobre...: r+d , innovacio , europa
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies