Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Convocatòria del Programa Empleaverde 2014

Dijous 9 Gener 2014 - 09:47

L’objectiu del Programa Empleaverde és impulsar el potencial dels temes ambientals i de sostenibilitat per generar llocs de treball i crear i consolidar empreses verdes, posant especial atenció als joves menors de 30 anys (en el marc de l’ Estratègia d’Empreneduria i Treball Juvenil 2013 – 2016, al qual s’ha adherit la Fundación Biodiversidad).

En aquesta edició es podran presentar projectes en una de les 2 següents línies d’actuació:

        I. Projectes pel foment de l’ocupació verda. Projectes que busquen aprofitar el potencial de les activitats econòmiques vinculades al medi ambient i de la sostenibilitat per crear ocupació i aconseguir empreses més competitives.

      II. Projectes de suport a la creació i consolidació d’empreses verdes. Aquests projectes estaran vinculats i / o integrats a la Red Emprendeverde. Es tracta de projectes per fomentar l'emprenedoria, la creació d'empreses verds i / o noves línies de negoci en activitats econòmiques vinculades al medi ambient. També tenen cabuda els projectes que impulsen la inversió o la canalització de la inversió cap a projectes empresarials verds.

Els projectes presentats al Programa poden contemplar les següents accions:

1) Cursos de formació
2) Jornades, seminaris i congressos
3) Diagnòstics, estudis, metodologies i guies
4) Assessoraments personalitzats
5) Xarxes

Termini de presentació de propostes: 20 de gener de 2014.

Pressupost per a l’edició 2014 del programa. El programa destinarà fins a un màxim de 3.171.704 €, dels quals un 40% seran destinats a la línia 1 i un 60% serà destinat a la línia 2.

L’import mínim dels projectes serà de 40.000€ i el màxim de 150.000€ (inclou el cofinançament). El cofinançament serà d’un 50%.

Durada del projecte: màxim 8 mesos.

Col·lectius prioritaris: els joves i els col·lectius desfavorits.

Per a més informació consulteu les Bases de la Convocatòria.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies