Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Nou impuls al projecte ecoturístic en espais en custòdia

Dijous 9 Gener 2014 - 10:02

Gràcies a l'ajut concedit per Fundación Biodiversidad durant el 2014 es realitzaran diverses accions.

Fundación Biodiversidad del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente ha atorgat a la xct un ajut de 43.560€ pel projecte "Foment de l'empreneduria social en l'economia verda de la custòdia del territori", dedicat a potenciar el projecte ecoturístic en espais en custòdia durant el 2014.

El projecte presentat a Fundación Biodiversidad té per objectius:
- Consolidar el projecte d'ecoturisme en espais en custòdia com a estratègia d'economia i emprenedoria verda en el medi rural: pla de negoci, marca, procediments i estàndards tècnic-comercials, comercialització.
- Capacitar en emprenedoria social i economia verda als agents de la custòdia del territori (entitats i propietaris principalment).
-  Augmentar la difusió i el coneixement del projecte d'ecoturisme, com a motor de l'economia verda de la biodiversitat, el medi rural i els llocs en custòdia.

D'entre les accions previstes destaquen la definició del model de negoci i màrqueting, la creació d'una nova pàgina web, l'ampliació de l'oferta, la búsqueda d'aliances i diverses accions de difusió i comercialització. 

En els propers mesos us anirem informant de les novetats d'aquest projecte!

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies