Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El CREAF està cercant persones o entitats naturalistes que facin sortides de camp i que els hi agradin les noves tecnologies

Dimarts 4 Febrer 2014 - 11:22

El CREAF està a punt de llançar la versió espanyola, catalana, gallega i euskera de l’aplicació iNaturalist. Volen que la proveu!


El CREAF està cercant persones o entitats naturalistes que facin sortides de camp i que els hi agradin les noves tecnologies. Gràcies al finançament del Ministerio de Economía y Competitividad a través de la Fundació Española Ciencia y Tecnologia el CREAF està a punt de llançar la versió espanyola, catalana, gallega i euskera de l’aplicació iNaturalist.

iNaturalist (inaturalist.org) és una plataforma més completa del moment per registrar el que es veu a la naturalesa, conèixer altres amants de la natura i aprendre sobre el món natural.

A més, als naturalistes o persones vinculades a l’àmbit de la biodiversitat els permet gestionar dades pròpies, crear projectes i guies de camp, i conté un sistema per gestionar identificacions dubtoses d’espècies. Les dades que aporten els ciutadans i professionals s’uneixen i són verificades per un grup d’experts que les envien al GBIF i a l’EOL, plataformes de les quals iNat també es nodreix.

Us necessiten per a que quan ho tinguem enllestit un descarregueu l'aplicació, la utilitzeu i els hi doneu feedback!
 
Aquesta aplicació l’està desenvolupant el Bernat Claramunt en el marc d’un projecte FECYT.

A més, el CREAF organitzarà una sortida de camp amb tots vosaltres per fer una marató d’avistaments. No hi podeu faltar! També es necessita la vostra ajuda per localitzar el màxim d’entitats naturalistes o vinculades a les observacions d’animalons i plantes que els hi pugui interessar. 

Podeu donar-vos d’alta al fitxer d’interessats en aquest formulari: VULL REBRE INFORMACIÓ DE iNATURALIST

Feu córrer la veu i el formulari per aconseguir un bon volum d’usuaris!

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies