Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: Landscare, una plataforma de pagament per serveis ambientals

Dijous 6 Febrer 2014 - 17:35

L'aplicació inclou un mecanisme de pagament per serveis ambientals obert a tothom!

Landscare és un una guia de la natura i la cultura basada en geolocalització aplicada a xarxes que permet localitzar, interpretar i gaudir des d'un telèfon intel·ligent mòbil una ubicació geogràfica de valor.

El seu objectiu és contribuir a la conservació de la biodiversitat i la riquesa cultural rural posant en valor al nostre paisatge i als que en tenen cura incorporant a la guia un mecanisme de pagament per serveis ambientals que permeti donar a aquests "custodis" visibilitat, pagaments pel seu treball de conservació i possibilitats de generar ingressos addicionals per la interpretació del seu territori.

Com funciona?

Segons qui siguis, l'aplicació t'ofereix:

Si ets un viatger podràs planificar el teu viatge amb informació de llocs a visitar, col·laborar amb micropagaments a la conservació dels espais que visites, tindràs accés a la informació de l'entitat vinculada a la conservació dels paisatges que visites, serveis de guies locals, propostes de rutes, etc..

Si ets una entitat custodiadora podràs donar a conèixer la teva institució i els treballs que feu, donant visibilitat als teus projectes i rebent pagaments pels serveis ambientals i culturals que estas oferint.

Si ets un propietari d'una finca podràs informar dels valors que custodies i rebre micropagaments en agraïment a la feina que fas. 

Si ets un comerç local o una gran empresa podràs donar a conèixer la teva oferta local i accedir als serveis de publicitat i visibilitat de l'aplicació així com promocions i ventes a nivell nacional. A més, estaràs mostrant el teu compromís amb el medi ambient.

Per a més informació descarregueu-vos l'aplicació al vostre telèfon mòbil intel·ligent o visiteu la web www.landscare.og
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies