Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Land: Quality of Life. I Congrés Europeu sobre custòdia del territori

Dijous 6 Març 2014 - 16:03

La xct, en el marc del projecte LandLife (LIFE+ 10 INF/ES/540), organitza  el Primer Congrés europeu sobre custòdia del territori, Land: Quality of Life, que tindrà lloc al Cosmocaixa del 05 al 08 de Novembre d’enguany.

El Congrés té com a missió facilitar el diàleg i el treball necessari per avançar en l’assoliment de l’objectiu de trobar un equilibri entre el valor de les diferents activitats humanes i la necessitat de preservar el medi natural, mostrant com les persones propietàries i usuàries, organitzacions públiques i privades, i la societat civil en general, juga un paper decisiu en la conservació de la natura i la biodiversitat.

Durant el Congrés s'elaborarà i es firmarà la  Declaració de Barcelona sobre custòdia del territori amb la que es pretén contribuir a impulsar la custòdia a nivell regional i europeu.

Experts i un gran nombre d’actors: institucions públiques, organitzacions privades, ONGs, propietaris, usuaris, etc, aprendran de les experiències dels altres, debatran sobre diferents perspectives de la custòdia del territori i podran proposar innovacions per a la millora de la implementació de la custòdia com a una eina de conservació de la natura. Durant els tallers tècnics, es presentaran nombroses bones pràctiques i casos d’estudis.

Workshops, taules rodones, exposició de pòsters i vídeos, i espais de networking són algunes de les activitats organitzades per a facilitar l’intercanvi d’experiències i coneixement entre els participants. Les activitats del Congrés se centraran en els següents temes: 
  • Custòdia del territori i polítiques europees i sectorials;
  • Implementació tècnica de la custòdia del territori;
  • Networking i participació dels agents del territori i de la ciutadania en la custòdia del territori;
  • Finançament de la custòdia del territori;
  • Comunicació de la custòdia del territori;
  • Increment de la innovació de la custòdia del territori.
Addicionalment, el dia 8 de novembre es faran visites de camp en les que es presentaran vàries experiències de custòdia del territori. 

Com participar en el Congrés

Les places per participar en el Congrés són limitades. Recomanem que feu la inscripció anticipada, amb la que a més gaudireu d’importants descomptes. Per informació detallada sobre la inscripció visita http://www.landstewardship.eu/ca/register/registration

Durant el Congrés es farà una exposició de pòsters, on podreu presentar els vostre projectes. Per a més informació visita http://www.landstewardship.eu/ca/register/poster-exhibition

També podreu participar en algun dels workhops a través de la “call for participation” que obrirem aviat. Més informació a http://www.landstewardship.eu/ca/register/call-for-participation

Per a més informació sobre el Congrés Land: Quality of Life, visita: http://www.landstewardship.eu/congress

o contacta amb Pilar Rodríguez  prodriguez@custodiaterritori.org
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies