Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ajuda a Fundació Emys al nou projecte de melmelades ecològiques

Dijous 6 Març 2014 - 15:05

Necessiten una última petita empenta perquè el Juny del 2014 aquest projecte sigui una realitat. Us animeu?

Fundació Emys i Fundació Astres inauguren una campanya de micromecenatge per recollir fons per a l’obrador de melmelades ecològiques de proximitat Can Moragues.

La campanya, que estarà disponible a la web http://goteo.org/project/obrador-ecologic-i-social-de-can-moragues fins el proper 30 de maig de 2014, permetrà comprar maquinària per aquest obrador.
L’equipament, ubicat a la finca de Can Moragues de Riudarenes, donarà feina durant aquest primer any a un total de 3 persones en risc d’exclusió procedents de la Fundació Astres de Santa Coloma de Farners i s’espera que pugui créixer en nombre de treballadors en breu. L’obrador estarà dirigit per Imma Lladó, amb una gran experiència com a elaboradora de conserves, i s’ubica a la finca de Can Moragues, propietat de l’Ajuntament de Riudarenes i gestionada per Fundació Emys.

El Centre de Treball convertirà en conserves i elaborats els productes dels pagesos ecològics de proximitat acollits a la Cooperativa Agroecològica de la Selva, gestionada també per Fundació Emys.


Un projecte viu gràcies al voluntariat
Durant els últims mesos, diversos voluntaris han participat en la plantació a Can Moragues de fruiters tradicionals i ecològics que abastiran part de la producció de melmelades. Així, el passat dissabte 1 de febrer, un total de 56 voluntaris van plantar 155 fruiters que havien donat a l’entitat a través del projecte “Apadrina un arbre” (http://concep-t.com/co2/).

Així mateix, l’obrador s’ubicarà en la finca de Can Moragues, de 35 ha de superfície que està essent restaurada des de l’any 2011 i que acollirà, juntament amb l’obrador, una botiga de productes ecològics de proximitat (www.selvia.org) que també gestionaran persones amb discapacitat

Des de Fundació Emys agraeixen la participació dels voluntaris en les tasques d’adequació de la finca i de construcció de l’obrador. També donen les gràcies a tots els particulars que han fet una aportació econòmica al projecte així com agraeixen especialment el suport de Galetes Trias i Forestal Soliva de Santa Coloma de Farners.

Per a més informació consulteu la web de Goteo.


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies