Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El projecte "Viu la terra, practica l'ecoturisme", seleccionat pel programa d'Emprenedoria Social de l'Obra Social La Caixa

Dijous 3 Abril 2014 - 15:54

El programa ofereix als projectes seleccionats formació a IESE, ajut econòmic i acompanyament en el pla de negocis.


El projecte "Viu la terra, practica l'ecoturisme", promogut per la XCT, ha estat seleccionat per participar al Programa d'Emprenedoria Social de l'Obra Social La Caixa, juntament amb 19 projectes més, entre els quals hi ha el projecte de melmelades ecològiques de Can Moragues ( promogut per Fundació Emys).

Gràcies al programa, 2 representants de la XCT participaran de formació específica en Emprenedoria Social a l'Escola de negocis d'IESE (5 mòduls), un ajut econòmic de 25.000€ per potenciar el projecte, l'assessorament jurídic del despatx d'advocats Uría Menendez i l'acompanyament gerencial per part de Tàndem Social en el desenvolupament del projecte.

El passat dilluns 31 de març va tenir lloc l'acte d'entrega de diplomes als projectes seleccionats, al Palau Macaya de Barcelona, juntament amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig; el director general de la Fundació ”la Caixa”, Jaime Lanaspa; el director d’Executive Education de l’IESE i membre del seu Consell de Direcció, Josep Valor; el director executiu territorial de ”la Caixa” a Catalunya, Jordi Nicolau, i el subdirector general de la Fundació ”la Caixa”, Albert Soria.

Amb l'ajuda del programa donarem un important impuls al projecte ecoturístic que estem promovent.

Per a més informació sobre el Programa d'Emprenedoria Social podeu consultar la Nota de Premsa enviada per l'Obra Social "La Caixa". Per a més informació sobre el projecte "Viu la terra, practica l'ecoturisme" consulteu la web del viulaterra.cat.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies