Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Land: Quality of Life: Concurs de vídeos!

Dimecres 7 Maig 2014 - 15:45

Comparteix la teva creativitat i passió per la custòdia i la natura! Participa al concurs de vídeos “ Land: Quality of Life” i guanya premis de custòdia!


El concurs de vídeos Land: Quality of Life pretén fomentar el coneixement sobre la custòdia del territori i promocionar el Primer Congrés Europeu sobre custòdia del Territori que tindrà lloc al Cosmocaixa de Barcelona del 05 al 08 de Novembre del 2014.

El concurs de vídeos promou la custòdia del territori tot fomentant la participació de les persones per a que expliquin per si mateixes llur relació amb aquesta eina de conservació de la custodia.

Els vídeos han de basar-se com a mínim en un dels següents temes:
  • Qui ets i per què vols assistir al Congrés?
  • Què és la custòdia per a tu?
  • Què fas per a protegir i conservar la natura?
Els vídeos no han de tenir una durada inferior a un (1) minut ni superior a cinc (5) minuts. S’accepta qualsevol idioma. En el cas que el vídeo no es faci en anglès es recomana la inclusió de subtítols en anglès. 

Per a més informació sobre les condicions per participar en el concurs, fes click aquí.

El termini per participar en el concurs de vídeo finalitza l’1 de setembre del 2014.

Entre tots els vídeos rebuts, un jurat seleccionarà els tres millors vídeos que rebran els següents premis per ordre de lloc:
  • Primer premi: La persona guanyadora rebrá dos nits d’estada per a dues persones a l’Avenc, Tavertet (Catalunya) (Les dates seran concretades per l’Avenc) . El premi inclou entrada lliure al Congrés i les visites de camp, excepte el sopar especial de clausura
  • Segon premi: Una mostra de productes de mercat de custòdia. El premi inclou entrada lliure al Congrés i les visites de camp, excepte el sopar especial de clausura.
  • Tercer premi: Entrada lliure al Congrés i les visites de camp, inclós el sopar especial de clausura, així com dues ampolles d’oli d’oliva del mercat de custòdia

Per  a més informació sobre els premis i condicions de participació, fes click aquí.

També podeu contactar amb Pilar Rodríguez  prodriguez@custodiadelterritori.org 

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies