Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

I Congrés Europeu de Custòdia del Territori. Inscripcions obertes!

Dimecres 7 Maig 2014 - 15:50

La xct, en el marc del projecte LandLife (LIFE+ 10 INF/ES/540), organitza el Primer Congrés europeu sobre custòdia del territori, Land: Quality of Life.

El Congrés té com a missió facilitar el diàleg i el treball necessari per avançar en l’assoliment de l’objectiu de trobar un equilibri entre el valor de les diferents activitats humanes i la necessitat de preservar el medi natural, mostrant com les persones propietàries i usuàries, organitzacions públiques i privades, i la societat civil en general, juga un paper decisiu en la conservació de la natura i la biodiversitat.

Durant el Congrés s'elaborarà i es firmarà la  Declaració de Barcelona sobre custòdia del territori amb la que es pretén contribuir a impulsar la custòdia a nivell regional i europeu.

El congrés tindrà lloc al Cosmocaixa del 05 al 08 de Novembre del 2014.
L’aforament és limitat!

Experts i un gran nombre d’actors: institucions públiques, organitzacions privades, ONGs, propietaris, usuaris, etc, aprendran de les experiències dels altres, debatran sobre diferents perspectives de la custòdia del territori i podran proposar innovacions per a la millora de la implementació de la custòdia com a una eina de conservació de la natura. Durant els tallers tècnics, es presentaran nombroses bones pràctiques i casos d’estudis.

Workshops, taules rodones, exposició de pòsters i vídeos, i espais de networking són algunes de les activitats organitzades per a facilitar l’intercanvi d’experiències i coneixement entre els participants. Les activitats del Congrés se centraran en els següents temes:
  • Custòdia del territori i polítiques europees i sectorials;
  • Implementació tècnica de la custòdia del territori;
  • Networking i participació dels agents del territori i de la ciutadania en la custòdia del territori; Finançament de la custòdia del territori;
  • Comunicació de la custòdia del territori;
  • Increment de la innovació de la custòdia del territori.
Addicionalment, el dia 8 de novembre es faran visites de camp en les que es presentaran vàries experiències de custòdia del territori.

Com participar en el Congrés

Les places per participar en el Congrés són limitades. Recomanem que feu la inscripció anticipada, amb la que a més gaudireu d’importants descomptes. Les inscripcions anticipades es tancaran el  20 de Juliol del 2014!

Per informació detallada sobre la inscripció fes click aquí 

Durant el Congrés es farà una exposició de pòsters, on podreu presentar els vostre projectes. Per a més informació i inscripció visita el web del LandLife

També podreu participar en algun dels workhops a través de la “call for participation” Més informació aquí 

Per a més informació sobre el Congrés Land: Quality of Life, visita: http://www.landstewardship.eu/congress
o contacta amb Pilar Rodríguez  prodriguez@custodiaterritori.org

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies