Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: Web del concurs Wiki Loves Earth

Dijous 8 Maig 2014 - 19:40

Podeu enviar les vostres imatges durant el mes de maig.

Wiki Loves Earth (http://wikilovesearth.wikimedia.cat) vol recollir el màxim d’imatges d’alta qualitat sobre el patrimoni natural amb la intenció de descobrir i difondre la informació sobre el patrimoni a partir d’un registre gràfic útil per la Viquipèdia. El concurs és una invitació oberta a tothom perquè comparteixi el seu coneixement i les seves fotografies, dins de l’esperit que tothom pugui accedir lliurement al coneixement comú. Per això demanen als participants que cedeixin les seves fotografies sota unes determinades condicions.

A tenir en compte:
1- Només es pot participar amb les pròpies fotos.
2- Totes les fotos se cedeixen sota les condicions d’una llicència lliure. Recomanem la llicència Reconeixement i Compartir Igual 3.0 de Creative Commons, CC-BY-SA-3.0 (estaran disponibles per a la Viquipèdia respectant l’autoria).
3- Les fotos es poden carregar per al concurs de l’1 al 31 de maig de 2014, independentment de quan hagin estat fetes.
4- Tots els elements per fotografiar tenen un codi d’identificació a indicar en el fitxer carregat (vegeu com trobar-lo).
5- El participant serà informat dels premis obtinguts per l’adreça de correu electrònic definida en el seu compte d’usuari (és confidencial i l’única dada d’identificació demanada).

Per a més informació vegeu les bases del concurs.

Aprofiteu les vostres sortides per fer fotos dels espais naturals que visiteu i envieu-les al concurs!


Com enviar les fotografies?
Les fotografies es carregaran a Wikimedia Commons, mitjançant un formulari especial pel concurs o mitjançant un grup de Flickr.

Categories i Premis
El concurs estableix 7 categories repartides per àmbits territorials: Alt Pirineu i Aran, Camp de Tarragona, Comarques Centrals, Comarques Gironines, Metropolità, Ponent i Terres de l’Ebre. Addicionalment hi ha el Premi absolut a la millor fotografia.

Per a cada categoria hi ha un 1er, un 2on i un 3er premi. Els premis estan relacionats amb productes i propostes ecoturístiques procedents d'entitats de conservació de Catalunya. Us recomanem a que feu un cop d'ull a la llista de premis!


El concurs fotogràfic Wiki Loves Earth (WLE) es va iniciar l’any 2013 com una prova pilot a Ucraïna i aquest 2014 s’ha obert a escala mundial. Està organitzat de forma federativa: un a escala local i un a internacional. Hi ha diferents categories de participació i premis; i un jurat escollirà els guanyadors del concurs local i també els seleccionats per participar en el concurs internacional.

La organització del concurs a Catalunya és impulsada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i per AmicalWikimedia.


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies