Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Reflexió i nou coneixement sobre emprenedoria i conservació del territori a la VIII Diada de Tècniques de la xct

Dimecres 4 Juny 2014 - 11:48

Molt bona valoració de la 70a de participants que hi van assisitir!
Malgrat la intensa pluja a primera hora de la jornada, la inauguració de la VIII Diada de Tècniques de la xct es va iniciar amb puntualitat amb la benvinguda de Josep Oller, director del Palau Macaya de l'Obra Social de La Caixa, i de Marc Vilahur, en representació de la xct.

Tot seguit, Toni Puig, expert en marketing, branding i treball associatiu en xarxa, va inaugurar la jornada amb 10 recomanacions claus per implicar a la ciutadania en els nostres projectes.


Amb un somriure a la boca, després de les paraules enèrgiques i amb clau d'humor de Toni Puig, els participants es van repartir entre els 6 tallers que s'oferien sobre emprenedoria i conservació del territori: Producció hortícola amb varietats locals; Tota la informació dels nostres projectes de conservació i custòdia en un click!; La implicació social en la conservació marina; Particularitats i oportunitats del nou programa europeu Horizon2020; Ecoturisme i disseny i creació de productes turístics de natura; i Emprenedoria social: una nova oportunitat per assolir la missió de la nostra entitat.La VIII Diada de Tècniques de la xct ha comptat amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i de la Fundación Biodiversidad. I amb la col·laboració de l'Obra Social de La Caixa.

Podeu consultar el programa de la VIII Diada de Tècniques aquí i seguir els resultats a #diadatecnicaxct 

I us informem que si us interessen els materials utilitzats durant els tallers de la VIII Diada de Tècniques de la xct, us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@custodiaterritori.org i us els farem arribar.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies