Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ja podeu registrar els vostres actes a la 2a Setmana Europea de la Custòdia del Territori!

Dimecres 4 Juny 2014 - 13:15

La 2a Setmana Europea de la Custòdia del Territori es celebrarà del 26 de setembre al 5 d’octubre
El portal web de la 2a Setmana Europea de la Custòdia del Territrori www.landlifeweek.eu ja està operatiu.

El web, disponible en 5 idiomes (català, castellà, anglès, francès i italià),  és la principal via de comunicació per donar a conèixer totes les activitats que es duran a terme durant la Setmana de la Custòdia. El portal permet registrar les activitats a través d’un senzill formulari, alhora que presenta un mapa amb totes les activitats geolocalitzades amb un cercador per facilitar la cerca.

Animem a totes les entitats a reservar-se les dates i a començar a pensar en activitats per participar de la Setmana! 

Voleu conèixer algunes propostes o idees sobre el tipus d’activitats que podeu organitzar? Visiteu el banc d’idees, on trobareu algunes propostes que podeu adaptar a la vostra entitat. I també podeu agafar idees consultant les activitats realitzades durant la 1a Setmana.


La Setmana Europea de la Custòdia del Territori, s'organitza en el marc del projecte LandLife, i compta amb el suport de la Comissió Europea i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Esdevé una gran oportunitat per mostrar i implicar la ciutadania catalana en la cura de la terra, i per posar en valor aquelles iniciatives relacionades amb la conservació del territori i el patrimoni natural de casa nostra. Feu xarxa sumant-vos a la Setmana!
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies