Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ja es coneixen els guanyadors del Concurs Wiki Loves Earth

Dijous 3 Juliol 2014 - 17:12

El passat dimecres 2 de juliol es va dur a terme l'entrega de premis. 

En l’acte de lliurament de premis celebrat al Palau Robert de Barcelona s’han donat a conèixer els guanyadors dels diferents premis del Concurs Wiki Loves Earth 2014. A continuació us presentem la foto guanyadora en la Categoria de Premi Absolut, d'en Miki Pons. 


Podeu consultar la resta d'imatges guanyadores a la web del concurs Wiki Loves Earth. També podeu consultar les imatges de l'entrega de premis a la Wikimedia


Els premis, amb vocació de continuar implicant i donant a conèixer iniciatives territorials, són experiències eocturístiques vinculades al viulaterra.cat i lots de productes del mercat de custodia de la Xarxa de Custòdia del Territori.Resultats del concurs de Fotografia
Durant el període obert per presentar fotografies (de l'1 al 31 de maig) s'han rebut més de 7.000 fotografies enviades per gairebé 100 participants. Si voleu fer un cop d'ull a les fotografies rebudes consulteu el grup especial de Flickr. També podeu consultar vàries de les imatges enviades a la Wikimedia Commons.

Totes les imatges participants tenen llicència de Creative Commons

 

La nostra enhorabona a tots els premiats i els finalistes, i el nostre agraïment a tots els participants, al jurat i als patrocinadors.

 
Aquest concurs ha estat impulsat conjuntament entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i Amical Wikimedia. Per a l'organització dels premis ha comptat amb el suport de la Xarxa de Custòdia del Territori. 

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies