Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Seguim avançant en el projecte ecoturístic

Dimecres 10 Setembre 2014 - 18:08

Hem presentat el projecte a diversos actes i, en paral·lel, seguim treballant en el model de negoci.

El projecte ecoturístic “Viu la terra, practica l’ecoturisme” segueix avançant. Gràcies a l’ajut de Fundación Biodiversidad estem treballant en el model de negoci del projecte (aspectes jurídics, tècnics, comunicatius, etc..).

També hem fet presentacions del projecte a la passada Fira Promopallars (coincidint amb la presentació de nous senders a l’espai en custòdia de Collegats de l’Estació Biològica del Pallars Jussà) i a la Fira Ecosí de Girona.

El proper 19 de setembre realitzarem un taller participatiu per definir l’estratègia del projecte amb entitats de custòdia del territori .

En paral·lel, s’han realitzat diverses experiències ecoturístiques en el marc dels Premis Wiki Loves Earth. Podeu veure un recull d’imatges de les experiències al Facebook del viulaterra.


 
Comentaris
 1. Montse Viñas Segalés ( 16/09/2014 09:09:05 )
  Bon dia,

  Des d'Aprèn Serveis Ambientals (empresa on treballo), ens sembla molt interessant el projecte i ens agradaria poder assistir al taller, però vist que és aquest mateix divendres, no sé si això encara és possible, si ens hi podem inscriure, o com està la cosa.

  Us agrairia que ens diguessiu alguna cosa al respecte.

  Moltes gràcies!
   
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies